Veilig op weg met autobedrijf Groen
Op zoek naar uw droom auto wij helpen u graag met zoeken!
Kom langs voor de APK check en ga weer zorgeloos de weg op
100% vakkundig personeel & moderne apparatuur

Autobedrijf Groen

Autobedrijf Groen

Plan je afspraak

Snel en makkelijk een afspraak
inplannen wanneer het u
uitkomt.

Autobedrijf Groen in Wesepe

Mijn naam is Jelle Groen en ik ben geboren en getogen in Wijhe. Al van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in auto’s en motoren. Ik heb mijn passie omgezet in een opleiding tot automonteur in Zwolle en ben daarna werkzaam geweest bij verschillende autobedrijven in de regio.

Door de jaren heen heb ik verschillende opleidingen afgerond en ben ik gediplomeerd automonteur, 1e monteur en APK keurmeester. Deze kennis en ervaring hebben mij geholpen om mijn droom te verwezenlijken: mijn eigen autobedrijf starten.

In 2021 was het tijd voor een nieuw avontuur en heb ik deze mooie plek in Wesepe gevonden om mijn bedrijf te starten. Ik ben trots op mijn achtergrond en mijn kennis en kunde als automonteur en ik kijk ernaar uit om mijn klanten te helpen bij al hun auto-gerelateerde behoeften.

Autobedrijf Groen in Wesepe

Snel iemand spreken?

Maak een afspraak

N Loos
N Loos
2024-04-12
Goede service. Ook voor onderhoud aan je sportwagen kan je hier terecht.
Taxi Hurrebrink
Taxi Hurrebrink
2024-04-10
Top bedrijf!!
Mikey Buchan
Mikey Buchan
2024-04-03
Vriendelijk, Eerlijk en Duidelijk. Gewoon niks anders dan een goede ervaren om een auto te kopen.
Niek Ijzerman
Niek Ijzerman
2024-03-12
Wat een vriendelijke mensen en een mooi bedrijf. Een kleine week voordat we naar Spanje zouden heb mijn bus apk laten keuren bij een ander bedrijf maar werd helaas afgekeurd en ze zagen geen mogelijkheid om het dezelfde week te maken , toen autobedrijf groen gebeld die hebben een plekje gemaakt en alles netjes gerepareerd inclusief steekproef. Toen konden we alsnog naar spanje. Nu weer thuis en 3600 km gereden zonder problemen. Super bedankt en wat een goede en snelle service zo op het laatste moment.
Marjolein
Marjolein
2024-03-07
Onze nieuwe auto hier gekocht, altijd lastig om iemand te vinden die betrouwbare auto's verkoopt en tegen een mooie prijs. Maar, dat vonden we bij Autobedrijf Groen! Vooraf eerst rond gevraagd naar ervaringen, alleen maar goede verhalen gehoord. Ze staan positief bekend in die omgeving. Correcte communicatie, ivm ver rijden (Groningen) is het altijd fijn te weten dat je niet voor niks gaat rijden. Goed geholpen, eerlijk advies gekregen, auto met nieuwe apk en een half jaar garantie meegekregen. Heel tevreden met onze nieuwe auto. Het bedrijf heeft zelfs onze oude auto nog weten te verkopen. Mocht je nog een nieuwe auto zoeken, ga vooral eens kijken bij autobedrijf Groen.
geoffrey mensink
geoffrey mensink
2024-02-12
Tijd terug een auto gekocht en een auto in geruild bij jelle, alles ging in fijn overleg en verliep soepel, goede prijs en fijne service en fijne monteurs
sander teelen
sander teelen
2024-02-06
Gastvrije ontvangst, tijd voor koffie en daarna duidelijke uitleg over de reparaties die plaatsvinden. Goede service dus. Geen verassingen achteraf...kortom, fijne betrouwbare mensen. Hier kom ik zeker terug👌